Jídelní lístek

divider-rekovice

Nová cesta k tradici

Čerstvé suroviny pečlivě vybrané od lokálních farmářů, zpracované moderními technologiemi dle receptů našich babiček. Hořící kamna, vonící pec, vlastní výroba, úsměv a vstřícnost lidí, to jsou Rekovice, nová cesta k tradici.

Předkrmy

Kachní paštika s pikantní hruškovou remuládou, čerstvé pečivo

95,- Kč

Losos gravlax marinovaný v koňaku a mořské soli, rukola, červená řepa, pomerančový dip, křupavý toust

125,- Kč

Polévky

Slepičí vývar s nudlemi, zeleninou a masem

49,- Kč

Domácí krémová bramboračka s restovanými houbami

49,- Kč

Saláty

Trhaný listový salát, kozí sýr, pečená dýně, slunečnicová semínka, krémové balsamico

159,- Kč

Hlavní chody

Husí játra s karamelizovanou dýní, jablky a šalotkou, bramborové lokše

159,- Kč

Kuřecí prso supreme, rizoto z pohanky od pana Šmajstrly z pohankového mlýna s dýní a kapustičkami

179,- Kč

Filírované kachní prso s červeným Otickým zelím, perníkové škubánky

225,- Kč

Vepřová líčka dušená s kořenovou zeleninou, bramborové pyré s červenou řepou, karamelizovaná jablka

190,- Kč

Pečená kančí krkovička se šípkovou omáčkou, houbový závin

235,- Kč

Vepřová kotleta na kosti s kysaným zelím s koriandrem, bramborové lokše

185,- Kč

Hovězí vyzrálý flank steak od pana Tichého z Háje ve Slezsku, pečená zelenina s křenem, brambory grenaille

340,- Kč

Domácí těstoviny s pečenými kaštany

169,- Kč

Pohankové rizoto s lesními hříbky a brynzou

165,- Kč

Filet z pstruha potočního od pana Halamíčka z Rožnova, pikantní čočka s restovanými cherry rajčátky

190,- Kč

Dezerty

Bramborové placky s borůvkami a creme fraiche

69,- Kč

Makový dort s kleverou

99,- Kč