Jídelní lístek

divider-rekovice

Nová cesta k tradici

Čerstvé suroviny pečlivě vybrané od lokálních farmářů, zpracované moderními technologiemi dle receptů našich babiček. Hořící kamna, vonící pec, vlastní výroba, úsměv a vstřícnost lidí, to jsou Rekovice, nová cesta k tradici.

Předkrmy
Trhané maso z divoké kachny naložené v sádle, domácí cibulový chléb a ostružiny / 195,-
Smaženice z hříbků a lišek, topinka z domácího chleba / 145,-

Polévky
Vývar z hovězí oháňky, játrový knedlíček, nudle a zelenina / 52,-
Krémová polévka z pečeného česneku, máslové hřiby a řeřicha / 55,-

Hlavní chody
Kuřecí prso s kostí supreme, houbový pohankový kuba a kaštanový přeliv / 225,-
Vepřový bůček od pana Tichého z Háje ve slezsku, cibulové zelí a bramborové noky / 215,-
Hovězí žebro, koprová omáčka, křepelčí vejce a baby brambůrky / 215,-
Stehno z maďarské kachny od F. Topfera, červené zelí s jablky, kaštanová nádivka / 265,-
Hovězí rib eye steak, zeleninové hranolky a houbový dip s lanýži / 380,-
Batátové halušky, trhané jelení maso a brusinky / 235,-
Pstruh na másle, černá čočka beluga, chilli, zázvor, cherry rajčata / 225,-
Pohanka z mlýna pana Šmajstrly, dýně, variace květáků a kozí sýr  / 195,-
Pečená brambora, brynza z Vigantic, domácí škvarky nebo pečená cibulka / 165,-

Saláty
Trhaný salát s polníčkem, pečená dýně a řepa, oříšky a kozí sýr z Vigantic / 195,-
Listový salát, rukola, pečená šalotka a cuketa, kapary, filírovaný flank steak / 225,-

Dezerty
Hruška na červeném víně, čokoládová hlína, mascarpone / 95,-
Jablečný koláč crumble s marcipánem, zakysaná smetana a oříšky / 89,-

Děti
Vývar z hovězí oháňky, nudle a zelenina  / 39,-
Kuřecí prsíčko na grilu, baby brambor na páře / 89,-
Kuřecí smažený řízek, baby brambor / 99,-
Špagety, cherry rajčata, parmezán / 99,-
Pohanková kaše, karamelizované švestky, oříšky a perník / 89,-