Jídelní lístek

divider-rekovice

Nová cesta k tradici

Čerstvé suroviny pečlivě vybrané od lokálních farmářů, zpracované moderními technologiemi dle receptů našich babiček. Hořící kamna, vonící pec, vlastní výroba, úsměv a vstřícnost lidí, to jsou Rekovice, nová cesta k tradici.

Předkrmy

100g Hovězí tataráček s kapary, červenou cibulí, česnekem a nasucho opečeným chlebem

115,- Kč

Polévky

Silný slepičí vývar s játrovým knedlíčkem, zeleninou a domácími nudlemi

49,- Kč

Saláty

Římský salát s grilovaným kuřecím prsíčkem,křupavou slaninou, parmezánem, krutonky a ančovičkovým dresingem

Mladý listový špenát s kozím sýrem z farmy Zerlina, hruškou, pohankou z Pohankového mlýna Šmajstrla restovanou s oříšky a zdobený balsamicem

159,- Kč

Hlavní chody

Kuřecí prso supreme s kostí s citronovým pohankovým rizotem se smetanou

179,- Kč

Váleček z vepřové panenky s houbovým ragů a kontrabášem

215,- Kč

Vepřová kotletka na kosti s kysaným zelím a domácími lokšemi

185,- Kč

Hovězí steak z vyzrálého vysokého roštěnce od pana Tichého z Háje u Opavy se salátkem z grilované zeleniny,brambor,fazolí a čerstvé pažitky, s lanýžovou zmrzlinou od pana Romanovského

340,- Kč

Pošírovaný pstruh od pana Halamíčka na másle a čerstvých bylinkách se salátkem z čočky beluga a fava fazolí

190,- Kč

Bramborové škubance s kousky vepřového a kuřecího masa, chilli, česnekem a špenátem

169,- Kč

Domácí těstoviny s pestem z medvědího česneku z Beskyd a kozím sýrem z farmy Zerlina

165,- Kč

Pohankové krémové rizoto s houbami,lanýži, rukolou a parmezánem

165,- Kč

Brambory pečené v seně s tvarohem ochuceným bylinkami a česnekem, sypané restovanou pohankou na špeku a kyškou

115,- Kč

Dezerty

Tvarohové knedlíčky s teplými borůvkami a zmrzlinou z podmáslí od pana Romanovského

99,- Kč

Čokoládový chessecake s citronovým sorbetem